1-årig lederuddannelse

Tilmeld dig den 1-årige lederuddannelse – eller få svar på dine spørgsmål

Ønsker du at tilmelde dig uddannelsen?
Udfyld formularen og skriv “TILMELD” i beskedfeltet. Du modtager herefter en e-mail med nærmere information.

Har du spørgmål til uddannelsen?
Udfyld formularen med dine spørgsmål eller kontakt os her eller slå på tråden.

Praktiske oplysninger

Sted:

Uddannelsen foregår hos nøje udvalgte samarbejdspartnere i og omkring smukke Nationalpark Mols Bjerge, Syddjurs Kommune. Kursussteder oplyses ved kursusstart

Undervisningsmoduler med fremmøde:

  • Introdag – hel dag.
  • 8 halve uddannelsesdage (kl. 12.00 – 17.00).
  • Internat med 1 overnatning 1 ½ dag.

Anden undervisning:

  • 2 Onlinesessions a 1,5 time. Fælles.
  • 1 x 1:1 Coaching i vandrestøvler à 90 minutters varighed.
  • 1 x 1:1 sparring og coaching hjemme i din virksomhed. 120 minutters varighed.

Pris:

kr. 27.950,- (inkl. fuld forplejning og overnatning – ekskl. moms)

Rammen for uddannelsen

Optimeret læring
… fordi du selv vælger den ledelsesmæssige udfordring, du vil arbejde med på uddannelsen. Og fordi du imellem start og slut har 8 halve kursusdage med ca. 3 ugers interval, der integrerer din lederhverdag med uddannelsens teori, sparring og coaching. Transfer er at uddannelse “ude i byen” bliver til forandringer “hjemme i organisationen”.  Se alle uddannelsesmoduler i vores folder her.

”Even succesful training programs cannot guarantee that newly learned knowledge and skills will be transferred to the workplace” (Cheng & Hampson, 2008).

At gå
… har dokumenteret positiv effekt på kredsløb, insulinstofskifte, søvnregulering, fordøjelse, kreativitet mm. Og derfor humør, tolerance, nysgerrighed og Livsstyrke. Uden bivirkninger. En livsstærk leder i en livsstærk krop.

“Tab for alt ikke lysten til at gå: jeg går mig hver dag det daglige velbefindende til og går fra enhver sygdom; jeg har gået mig mine bedste tanker til, og jeg kender ingen tanke så tung, at man jo ikke kan gå fra den.” (Søren Kierkegaard, teolog og filosof, f. 1813)

Naturen
… har dokumenteret positiv effekt på vores sympatiske nervesystem, som vores krop, bruger til at reagere mod trusler og farer. Men som aktuelt er overbelastet, når vi i stigende grad oplever nærmest epidemisk uro, angst og stress. Når naturen i os reagerer på ”kulturen” rundt om os. Fordi vi er natur.

”Hvis du ikke ved, hvor du er på vej hen, så find ud af, hvor du kom fra” (Afrikansk ordsprog).

Et livsstærkt ledernetværk

Sammen med kroppen og naturen sætter vi relationsarbejde øverst på dagsordenen. Vi har sympati for en stadig mere anvendt oneliner i moderne ledelsestænkning og -praksis: ”Relations beats Management”. Fordi vi ved, at et menneskes præmis for at overleve, er et andet menneske.

”Gode relationer udgør kernen i både vores fysiologiske og mentale helbred, og de er derfor heller ikke til forhandling. Foruden ilt, glukose, vand og søvn der intet som hjernen har mere brug for, end følelsen af tryghed og kærlighed fra de nærmeste”. (Chris McDonald, Human Fysiolog, f. 1973 – i bogen: ”Ikke til forhandling; livets ligning”)

Vi faciliterer hvert år 2 årlige heldags netværkssamlinger. 2 x årligt fordi vi har stor respekt for jeres kalendere. 2 x årligt fordi gensynsglæden skal næres, så vi møder op fulde af forventning og motivation.

Tilmeld dig den 1-årige lederuddannelse – eller få svar på dine spørgsmål

Ønsker du at tilmelde dig uddannelsen?
Udfyld formularen og skriv “TILMELD” i beskedfeltet. Du modtager herefter en e-mail med nærmere information.

Har du spørgmål til uddannelsen?
Udfyld formularen med dine spørgsmål eller kontakt os her eller slå på tråden.