Hanna El-kholy

Hanna El-kholy

Hanna er erhvervspsykolog med mange års erfaring med ledelse, personlighedstestning, teamudvikling, coaching og organisationsudvikling. Hanna har sin egen virksomhed og arbejder som ekstern lektor og coach på Masteruddannelsen i offentlig ledelse, specifikt med faget ”dit personlige lederskab”. Med ca. 40-60 coaching af ledere pr. år har hun rigtig god erfaring med at bruge livsstyrkemodellen til dybere refleksion.

Jens Damkjær

Jens Damkjær

Jens har udviklet Livsstyrke-Modellen. Jens er erhvervspsykolog med mange års erfaring i lære- og udviklingsprocesser, ledercoaching, ledelses- og organisationsudvikling i offentlige og private virksomheder. Jens har også erfaring som lektor i psykologi ved læreruddannelsen i Aarhus og som skoleleder i 8 år med 60 medarbejdere og 500 elever.

Henrik Mikkelsen

Henrik Mikkelsen

Henrik har mere end 30 års erfaring som projektleder i landets største idrætsorganisationer samt underviser, procesleder og coach i virksomheder, højskoler og foreninger. Bl.a. løbecoach på i ”By på skrump” (DR 1) ligesom han aktuelt servicerer Kronprinsefamilien til Royal Run. Formelle uddannelser: bank og lærer. Efteruddannelser: EMCC Certificeret Coach, Diplommodul i Forandringsledelse og Mini MBA.