Om os

Hanna El-kholy

Hanna er erhvervspsykolog med mange års erfaring med ledelse, personlighedstestning, teamudvikling, coaching og organisationsudvikling. Hanna har sin egen virksomhed og arbejder som ekstern lektor og coach på Masteruddannelsen I Offentlig Ledelse, specifikt med faget ”Dit Personlige Lederskab”. Med ca. 40-60 coaching-sessioner af ledere pr. år har hun rigtig god erfaring med at bruge livsstyrkemodellen til dybere refleksion.

Tlf.: 5130 3440
Mail: hanna@ledelsemedlivsstyrke.dk

Jens Damkjær

Jens har udviklet Livsstyrke-Modellen. Jens er erhvervspsykolog med mange års erfaring i lære- og udviklingsprocesser, ledercoaching, ledelses- og organisationsudvikling i offentlige og private virksomheder. Jens har også erfaring som lektor i psykologi ved læreruddannelsen i Aarhus og som skoleleder i 8 år med 60 medarbejdere og 500 elever.

Tlf.: 4083 4193
Mail: jens@ledelsemedlivsstyrke.dk

Henrik Mikkelsen

Henrik har mere end 30 års erfaring med undervisning, national projektledelse, professionel coaching, teambuilding, mentaltræning, Mindfulness, naturterapi og outdoor. Han har ledet 15 landsdækkende projektkonsulenter og omkring 1.000 frivillige i danmarkshistoriens største bevægelsessatsning. Henrik har også været direkte involveret i udvikling og eksekvering af kendte, nationale sundhedsprojekter og -events som DR1 Tv-programmet ”By på skrump” og hele Danmarks Royal Run. Formelle uddannelser: Danske Bank og Lærerseminariet i Aarhus. Efteruddannet EMCC International Certificeret Coach, Diplommodul i Forandringsledelse og Mini MBA.

Tlf.: 2245 3208
Mail: henrik@ledelsemedlivsstyrke.dk